Betonrot herstellen Antwerpen

Eso Betonherstel biedt haar diensten aan in Antwerpen en is blij om eigenaars van vastgoed uit de regio te helpen, wij doen het graag. Met ons aanbod van betonhersteldiensten, richten wij ons op de particulier, VME, Immo en bedrijven. Ons bedrijf staat bekend om een goede werkwijze aan correcte prijzen. Bovendien bieden we flexibele oplossingen, waardoor ze de voorkeur genieten van veel klanten in de regio. Als u op zoek bent naar betrouwbare en betaalbare diensten, dan is Eso Betonherstel een uitstekende keuze.

Toren den bell gevel betonrot
Toren den Bell in Antwerpen.

Betonrot en betonherstel.

Betonherstel aan een gebouw is een belangrijk onderhoudsproces. Het zorgt voor verbetering van de sterkte en de duurzaamheid van de betonnen oppervlakken aan gebouwen. De stappen voor een herstel omvatten het inspecteren, repareren en beschermen van de betonnen oppervlakken welke beschadigd zijn door corrosie, uv-straling, weersinvloeden enzovoort.

Offerte betonherstel

Bij merendeel van de gebouwen met betonrot is een plaats bezoek noodzakelijk. Bij een visuele inspectie wordt er gekeken of er aan het betonoppervlak afwijkingen te zien zijn. Afwijkingen in betonconstructie zijn: verkleuring, barsten of scheuren, loskomende delen, stalactietvorming enz.. Wanneer er geen visuele controle mogelijk is kan er een drone ingezet worden eventueel in combinatie met 3D meettoestellen.

Prijsschattingen voor kleine herstellingen kunnen meestal via doorgezonden foto’s gegeven worden.

Betonherstel werkwijze

Herstelling van lintelen beton
Betonreparatie aan de lintelen.

Het betonherstelproces bestaat uit een aantal stappen. Bij de inspectie worden beschadigingen, scheuren, verzakkingen en verwering beoordeeld en bepaald welke stappen nodig zijn om de betonschade te herstellen. Na inspectie kan er een reiniging plaatsvinden, waarbij verontreinigingen worden verwijderd. Na reiniging worden brosse stukken verwijderd en de onderliggende bewapening gereinigd. Na het plaatsen van een aanhechtingslaag worden de vormen hersteld. Afhankelijk van de wens van de klant kan er een beschermende laag geplaatst worden of er kan gekozen worden om te schilderen. Bij schilderen is de schilderlaag de beschermende factor.

Samenvatting

In het algemeen is betonherstel aan een gebouw een veelvoorkomend en noodzakelijk onderhoudswerk dat zorgt voor de verbetering van de sterkte, duurzaamheid en uitstraling van betonnen oppervlakken.

Achtergevel appartement, 6 balkons, herstel betonrot
Achtergevel appartement betonherstel
Foto van apprtement 3 verdiepen waarvan de dakrand betonrot heeft.
Dakrand met betonrot
Stelling om beton te kunnen herstellen
Betonherstel Dakrand